Скъпи тинейджъри, 

 

Тук е момента да кажем, че Училище за таланти е училище за лидери. Това е място, където можете да намерите съмишлници, хора, които споделят вашия вкус.  Големия процент от вас ще са научат как да говорят пред аудитория, как да владеят поведението си, как да работят в екип, ще се справим с всичките притеснения и страхове. Ще развиваме важни качества като въображение, креативност и най-вече вкус.

 

За това ще ни помагат срещите с много известни личности от актьорските среди.

 

Голяма част от вас ще имат възможността да снимат филми, реклами, да участвате в постановки на Театъра на Училище за таланти в НДК, което ще ви даде самочуствие и друго усещане за изкуство. 

 

Не на последно място, ние сме едно семейство, в което много се забавляваме заедно, учим се един от друг, експериментираме и правим всичко това чрез изкуство!

 

Не всички от вас ще станат актьори. Но всички, които са при нас ще бъдат повече лидери, по-готови за живота, с нужното самочувствие и качества.

 

 

Обучението и репетициите се провеждат един път в седмицата (Събота или Неделя - концентрирано) и са с продължителност  - 4 часа по 40 мин. (3 астрономически часа)

 

Месечният членски внос е 75лв;

 

Включени предмети:

 

Основните занятия на Училище за таланти са в сферата на актьорското майсторство.  Допълнителни умения са: Пеене и танци, Сценична реч по програма според възрастта, за което са поканени гост-преподаватели от българския шоу-бизнес,  музикална и танцувална сцена, театър, телевизия и кино.

 

Органицазия:

  • Участниците са разделени в групи според възрастта.

  • Сред организираните целеви мероприятия за участниците, асоциирани членове на Сдружението са: фотосесия за кастинг галерия, гост актьори и гост преподаватели, участие в кастинги за филми, реклами и пр, покази на сцена, участия и фестивали. Те не се заплащат допълнително

  • Училище за таланти организира групови посещения на театрални постановки при допълнително желание.

 

Локации на групите:

НДК, Парадайз МОЛ, Младост, Борово, ул. Раковска

Обадете ни се, за да проверим свободните места в групите и да ви насочим 0888837175

 

Актьорско майсторство за тинейджъри