Искате повече информация за нашата дейност? Обадете ни се: 0898 799 799
 
Реклами и филми
 
Покази и фестивали


 

В час  по актьорско майсторство

   Като екип ние вярваме, че всеки актьор, бил той и начинаещ има нужда от сцена, изява и публика. Затова към Сдружение „Училище за таланти” създадохме Продуцентска къща „Holy Production”. Всеки ученик, преминал определено ниво, бива включен в кастинг каталога на продуцентската къща и получава шанса да бъде избран за заснемането на реклами, да получи роля в киното и във външни представления. 

 

   Ученци от „Училище за Таланти” снимат главни и второстепенни роли в български сериали (“Под прикритие”, „Четвръта власт”- БНТ, „Революция Z”, „Фамилията”, „Къде е Маги?”, „Стъклен дом”, „Столичани в повече” – БТВ; „Кантората” - ТВ 7; „Етажна собственост” и „Отплата” - Нова телевизия), български филми (Концерт за оцелелите, Код Червено), холивудски продукции (“Spartacus”, “Alexander the Great”),  в над 50 български и международни реклами, както и в други театрални и филмови проекти.

 

   Младите артисти традиционно участват и в множество театрални фестивали и публични изяви. През 2012г. Спечелиха първа награда на Националния преглед на детското и младежко куклено и театрално изкуство „Театър от деца за деца”.

 

   В допълнение към външните изяви, ние организираме вътрешни изпити и представления пред публика. В края на миналият учебен актьорски сезон изпитния спектакъл се състоя в Младежкия театър, където събра публика от 600 зрителя, сред които български режисьори и актьори.

Галерии Изяви