УЧИЛИЩЕ ЗА ТАЛАНТИ

 

АКТЬОРСКО МАЙСТОРСТВО ЗА ДЕЦА

АКТЬОРСКО МАЙСТОРСТВО ЗА ТИНЕЙДЖЪРИ

АКТЬОРСКО МАЙСТОРСТВО ЗА ВЪЗРАСТНИ

 

  • Това е мястото, където ще Откриете Вашия ТАЛАНТ!

  • Това е мястото, където ще Развием Вашите Способности!

  • Това е мястото, където ще Ви Дадем Шанс за Изява!

  •  

Защото целта на Училище за Таланти е да намерим таланта, да го развием и да го продуцираме!

 

Училище за таланти НЯМА за цел да произвежда момичета и момчета, които поради липса на качества се събличат по сцената и екрана. Нито младежи, които в името на целта си са готови да направят компромиси със себе си и своя морал. Не искаме поколение, което подражава на бляскави, но фалшиви обвивки без съдържание.

Екипът ни осъзнава, че може би ще изгубим като клиенти голяма част младежи и тинейджъри, заради тази си позиция, но сме готови да поемем този риск!

 

Това, в което ВЯРВАМЕ е да изградим истински професионално, здраво духовно, морално младо поколение със стабилна основа и самочувствие. Искаме да дадем различна алтернатива на Вас и на Вашите деца - алтернатива за истинско и стойностно изкуство, без компромиси с морал и принципи.

Това е Вашият шанс да развиете таланта си и да получите своята изява и старт в живота.

ДОБРЕ ДОШЛИ

в Училище за таланти
Актьорско майсторство  за бъдещи и настоящи лидери, за истински професионално, здраво, морално младо поколение със стабилна основа и самочувствие.

"Училище за таланти"  организира актьорски групи, културни мероприятия, филмови, театрални, рекламни и младежки продукции. Нашите членове са част от най-голямата агенция за кастинг за деца за участие в телевизионни реклами, филми, сериали, театър в София и България.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.